lisarorholt - ♥
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Koh Chang til Siem ReapI løpet av de fem nettene vi tilbragte på Koh Chang ble følelsene for den idylliske øya sterkere og sterkere, og bungalowen ble til slutt til "hjem". På de to siste dagene strålte sola over oss, og vi storkoste oss på White Sand Beach. Solnedgangen den nest siste dagen var ikke mindre enn fantastisk, og mens de siste solstrålene farget himmelen lyserosa lå vi på strandstoler med hver vår drink i hånden. Avslutningen kunne ikke blitt bedre!Så gikk turen videre til byen Siem Reap i Kambodsja. Og selv om grenseovergangen viste seg å bli noe krevende, så ble oppholdet verdt strevet. Første morgen etter ankomst, klokka 05 for å være presis, satt vi klare i tuk-tuken som skulle ta oss med rundt til Angkor Wat- templene. Og for en opplevelse! Den tidlige starten på dagen betalte seg i det vakre synet av Angkor Wat- tempelet i soloppgang. Fordi Angkor Wat består i mange templer spredt over et større område ble vi kjørt fra sted til sted. Vi betalte kun 15 dollar for en dagsguide!

Senere på kvelden samme dag tok vi oss en rundtur i gatene der både "Pub Street" og "Night Market" lyste fint opp i mørket!

Håper deres uke også har vært givende!

Mange klemmer fra Lisa og Ingeborg :-)

 

 • 0

  Koh Chang

  Sawasdee kaa!

  I dag stod vi tidlig opp fordi vi skulle avgårde på Tree Top Adventure. Etter at vi hadde ventet mer enn en halvtime over tida begynte vi å bli litt rastløse og lurte på om de i det hele tatt kom for å hente oss. Vi er vant til at det er litt over tida her i Thailand, men... Thai-mannen i resepsjonen ringte for å høre, og det viste seg at det regnet for mye.. Vi fikk en ny tid senere på dagen, og gikk derfor ned for å slappe av i bungalowen mens vi ventet.

  Vel fremme i jungelen fikk vi på oss klatreselene, og etter en kort sikringsvisning bar det oppover i tretoppene. Utsikten over kysten var enestående, og frihetsfølelsen likeså. Vi koste oss med alle de mange foskjellige klatrestasjonene - den rareste var kanskje en sykkel som man måtte sitte på mens man fôr gjennom palmeblader! Det var også flere zip-linere, og vi hadde det ekstra gøy med GoPro-kameraet da vi filmet hverandre fly gjennom jungelen!  Da vi kom hjem gikk vi ned for å se på solnedgangen. De andre kveldene vi har vært her har det regnet om kvelden - så da ville vi utnytte det når vi først hadde muligheten.

  Nå har vi akkurat vært og spist middag, drukket varm sjokolade og smakt en nydelig, nybakt bananmuffins!
  Klem fra oss :-)

 • 2

  Vår første utflukt

  Hei alle dere der hjemme! På lørdag var vi på vår føste utflukt og hadde en helt super dag! Klokka ringte så tidlig som 06.30, og 07.15 var vi klare for å dra avgårde etter frokost. Vi kjørte buss i noen timer, og så kom vi fram til et krigsminne fra andre verdenskrig med gravstøtter tett i tett. Etter det dro vi videre til et museum, som også handlet om andre verdenskrig. Det var helt greit å se, men vi gleda oss mere til det vi skulle utover dagen - nemlig elefantridning og Tiger tempelet.

  Så var det tid for elefantriding og rafting. Det var en fin opplevelse å sitte på elefantryggen - fin natur rundt oss, sola skinte og vi koste oss. Deretter var det klart for raftig, noe som ikke akkurat vi vil kalle for rafting da, men.. Vi satt på en flåte laget av bambussstammer og fløyt sakte men sikkert nedover elva, hehe!

  Det var helt utrolig varmt den dagen, så det var alltid deilig da vi kunne gå inn i minibusen for å kjøre fra sted til sted - for da fikk vi avkjølt oss litt. Men det var enda deiligere da vi kom til et fossefall og kunne avkjøle oss i vannet som fosset ned. Vi hadde ca en halv time på oss der, og den tiden nøyt vi til det fulle.

  Så dere, da var det tid for siste stopp - Tiger tempelet. Det gleda vi oss kanskje aller mest til - tenk å kunne få ta på en levende tiger da, dere. Først gikk vi til et sted hvor det var flere voksene tigere. Vi fikk en som førte oss fra tiger til tiger og en annen som tok bilder av oss. Deretter skulle vi videre for å se på de små tigerene, men de var desverre ikke så små.. Og det var forresten ikke noen de heller, det var bare en. Men vi fikk tatt bilder med de og var egentlig ganske fornøyde! Da vi var i tempelet gikk vi med en annen dame som var med på samme tur som oss. Ho var veldig koselig og kom fra England, så da fikk vi virkelig prøvd ut engelsken vår. Det er forresten veldig lett å få kontakt med andre folk her, og det er igrunn veldig fint!

  Nå har vi kommet oss videre til en øy som heter Koh Chang. Vi brukte hele gårsdagen på å komme oss hit, men reisen gikk likevel veldig greit. I dag har vi vært ute å sett litt og vært en liten tur på stranda. Akkurat nå pøser det ned utenfor og vi ligger i bungalowen og slapper av! Det er jo fortsatt regntid i Thailand... Vi håper at dere har det bra der hjemme. Dere trenger hvertfall ikke være redde for at vi ikke har det bra - FOR DET HAR VI! Sender dere mange gode klemmer fra Koh Chang.

 • Lisa Rørholt

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits