Vår første utflukt (lisarorholt)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Vår første utflukt

Hei alle dere der hjemme! På lørdag var vi på vår føste utflukt og hadde en helt super dag! Klokka ringte så tidlig som 06.30, og 07.15 var vi klare for å dra avgårde etter frokost. Vi kjørte buss i noen timer, og så kom vi fram til et krigsminne fra andre verdenskrig med gravstøtter tett i tett. Etter det dro vi videre til et museum, som også handlet om andre verdenskrig. Det var helt greit å se, men vi gleda oss mere til det vi skulle utover dagen - nemlig elefantridning og Tiger tempelet.

Så var det tid for elefantriding og rafting. Det var en fin opplevelse å sitte på elefantryggen - fin natur rundt oss, sola skinte og vi koste oss. Deretter var det klart for raftig, noe som ikke akkurat vi vil kalle for rafting da, men.. Vi satt på en flåte laget av bambussstammer og fløyt sakte men sikkert nedover elva, hehe!

Det var helt utrolig varmt den dagen, så det var alltid deilig da vi kunne gå inn i minibusen for å kjøre fra sted til sted - for da fikk vi avkjølt oss litt. Men det var enda deiligere da vi kom til et fossefall og kunne avkjøle oss i vannet som fosset ned. Vi hadde ca en halv time på oss der, og den tiden nøyt vi til det fulle.

Så dere, da var det tid for siste stopp - Tiger tempelet. Det gleda vi oss kanskje aller mest til - tenk å kunne få ta på en levende tiger da, dere. Først gikk vi til et sted hvor det var flere voksene tigere. Vi fikk en som førte oss fra tiger til tiger og en annen som tok bilder av oss. Deretter skulle vi videre for å se på de små tigerene, men de var desverre ikke så små.. Og det var forresten ikke noen de heller, det var bare en. Men vi fikk tatt bilder med de og var egentlig ganske fornøyde! Da vi var i tempelet gikk vi med en annen dame som var med på samme tur som oss. Ho var veldig koselig og kom fra England, så da fikk vi virkelig prøvd ut engelsken vår. Det er forresten veldig lett å få kontakt med andre folk her, og det er igrunn veldig fint!

Nå har vi kommet oss videre til en øy som heter Koh Chang. Vi brukte hele gårsdagen på å komme oss hit, men reisen gikk likevel veldig greit. I dag har vi vært ute å sett litt og vært en liten tur på stranda. Akkurat nå pøser det ned utenfor og vi ligger i bungalowen og slapper av! Det er jo fortsatt regntid i Thailand... Vi håper at dere har det bra der hjemme. Dere trenger hvertfall ikke være redde for at vi ikke har det bra - FOR DET HAR VI! Sender dere mange gode klemmer fra Koh Chang. • 07.10.2014 kl.14:47
  Shit vad coolt att vara så nära en tiger!! :D
  08.10.2014 kl.16:48
  OSLOFRU: Jaa, var veldig gøy! :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits